Menu

Keuzemenu  €38 of €55

Blankeduyn

Het restaurant heet u welkom.
Onze gerechten worden steeds klaargemaakt met verse groenten en huisbereide sauzen.
Bij al onze gerechten worden frietjes, kroketten of puree geserveerd.
Gelieve vanaf zes personen uw keuze te beperken tot maximum vier verschillende hoofd- en voorgerechten.
Omdat wij iedereen een goede service willen geven.
Wij danken u voor het begrip.


Keuzemenu  voor  €38 bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht . 

Keuzemenu voor €55 bestaande uit aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht, halve fles wijn (per persoon) en koffie.

Steeds keuze uit 7 verschillende voorgerechten en hoofdgerechten

A la carte

Suggesties

Land & Sea:

  • Een combinatie van het lekkerste uit de zee en het meest malse van het land.
  • Steak Blankeduyn
  • Scampi’s van de Chef
  • Gegratineerde scampi’s met prei
  • Vispannetje
  • Mosselen (juli-maart)
    •  natuur-nature
    •  witte wijn
    •  in de room
    •  provencaal
    •  in de look
    •  in de curry

Voorgerechten

  • Dagverse soep
  • Carpaccio van rund
  • Toast champignons 
  • Gepocheerd hoeve-ei met handegepelde grijze garnalen
  • Garnaalkroketten van de chef
  • Kaaskroketten
  • Coquilles in Chablis
  • Kikkerbillen in de look
  • Gerookte zalm
  • Scampi’s
    •  met look
    •  in roomsaus
    •  met curry 
  • Alle voorgerechten zijn te verkrijgen met frietjes, kroketten of puree mits een supplement van € 4

Vleesgerechten

  • Filet Mignon
  • Entrecôte
  • Cote à l’os 
  • Mixed grill 5 soorten vlees met aangepaste sausjes)
  • Supplement saus
    •  provencaal – provençale
    •  bearnaise
    •  peper
    •  champignons
  • Vlaamse stoverij
  • Varkenshammetje
  • Vol-au-vent du chef
  • Spaghetti Bolognaise
  • Huisbereide lasagne
  • Al onze vleesgerechten kunnen geserveerd worden met frietjes, kroketjes of puree.

Visgerechten

  • Tomaat garnaal
  • Scampi’s
    •  in look
    •  in roomsaus
    •  met curry
  • Zalmfilet op een bedje van prei of in een licht mosterdsausje
  • Kabeljauwfilet gedragen door spinazie en overgoten met een witte wijnsaus
  • Gebakken sliptong
  • Zeeduivel op een bedje van prei en omringd door een romig sausje 
  • Gegrilde gamba’s
  • Kreeft Belle-Vue
  • Kreeft met kruidenboter
  • Gegratineerde kreeft met prei
  • Al onze visgerechten kunnen geserveerd worden met frietjes, kroketjes of puree

Voor de kleintjes

  • Kindersoep
  • Omelet natuur
  • Stoverij – carbonade
  • Vol au vent
  • Kinderspaghetti
  • Mossel natuur
  • Curryworst